Over • KAPOOOW

Howdy!

Welkom in de wonderbaarlijke wereld van KAPOOOW. Sinds 2013 zijn wij een creatieve studio gespecialiseerd in het bedenken en maken van reclamecampagnes, merkstrategie, interactieve merkervaringen en vrolijke vormgeving. Door onze in-house studio kan creatie en uitvoering elkaar versterken.

De tijdsgeest verandert in een razendsnel tempo. Doelgroepen bewegen zich door verschillende belevingswerelden en subculturen. Marketeers zijn hard aan het werk met het perfectioneren van het product, waardoor hun antennes niet altijd juist hierop zijn afgestemd.

Hierdoor ontbreekt vaak feeling met doelgroepen en hun subculturen. Marketeers vinden het ene moment succes en zien daarna hun doelgroep overstappen omdat zij geen grip krijgen op de taal van de doelgroep.

Wij geloven dat merkmagie ontstaat door de tijdgeest van nu te omarmen. Verschillende perspectieven creëren een meer ontvankelijk publiek voor merken om mee te interacteren. Door cultuur en subcultuur te begrijpen, weten we de doelgroep op een relevante manier te activeren, en daardoor een duurzame emotionele band op te bouwen.

Partners en klanten